امروز: سه شنبه 29 اسفند 1402
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
دسته بندی صفحات
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

دانلود تحقیق تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا

دانلود تحقیق تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا دسته: دام و طیور
بازدید: 20 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 20 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 20

تاریخچه پرورش ماهی به دو هزار سال قبل از میلاد برمی‌گردد كه اولین بار در حین به این كار پرداختند كه در عهدنامه‌ی چین به پرورش ماهی كپور و قزل‌آلا تاكید شده است

قیمت فایل فقط 23,400 تومان

خرید

مقدمه

مروری كلی در ارتباط با تكثیر و پرورش ماهی قزل‌آلا

فصل دوم : نكاتی درباره با پرورش ماهیان در استخر مربوط به صورت عملی

تاریخچه پرورش ماهی به 2000 سال قبل از میلاد برمی‌گردد كه اولین بار در حین به این كار پرداختند كه در عهدنامه‌ی چین به پرورش ماهی كپور و قزل‌آلا تاكید شده است و در انجیل در ایسایاه- فصل 19- آیه‌ی 10 به پرورش ماهی اشاره شده است و تاكید نموده است.

رومیان باستان در حاشیه ی دریاها شروع به پرورش ماهی كردند كه هنوز هم از این روش برای پرورش ماهی در كشور ایتالیا استفاده می‌شود كه قابل به ذكر است كه درعصر امروز گسترش آن محدود است، در این روش كه در قرون وسطی رواج بیشتری داشت، ماهییان قزل‌آلا به استخرها و حوضچه‌های آشپزخانه‌ها وصومعه‌ها هدایت می‌شوند كه به این وسیله رستورانها در تمام فصول سال ماهی تازه برای خوراك خود در اختیار داشتند.

در سال 193 میلادی مهاجران اروپایی كه به شرق سفر كرده بودن فن پرورش ماهی را به دنیای غرب و اروپا وارد كردند.

و به همین ترتیب پرورش و تكثیر ماهی به صورتی كه امروزه وجود دارد رواج یافت و ادامه پیدا كرد به طوری كه امروز این روش بزرگترین تولید منابع گوشت ماهی و آبزیان را به خود اختصاص داده است.

حال به طور كلی به بررسی چند نكته‌ی مهم در رابطه با استخر پرورش ماهی قزل‌آلا می‌پردازیم كه هر استخر قزل‌آلا چه كوچك و چه بزرگ متشكل از 5 گروه از عوامل اصلی است و غالباً بر توان تولید استخر تأثیر می‌گذارند كه عبارتند از :

1) ماهی 2) آب 3) استخر 4) تغذیه 5) مسائل مدیریتی

هر یك از این گروه‌های اصلی، دارای چندین عامل جداگانه نیز هستند كه به شكل دو جانبه به عوامل دیگر وابسته هستند. نتیجه حاصله می‌تواند به سود یا زیان تولید تمام شود (به جدول 1 و شكل 2 مراجعه كنید) یعنی اگر یك عامل به لحاظ كیفی تغییر كند، این مساله باعث یك سری تغییرات در عوامل دیگر می شود. برای پرورش دهنده ماهی ضروری است تا نخستین تغییر را از لحاظ ایجاد اثرات احتمالی نهایی ارزیابی كند؛ مثلاً افزایش مناسب میزان تغذیه به اندازه چند پوند در هر 100 پوند، ظاهراً به شكل بی‌ضرر در یك سری تغییرات كمی در سیستم عمل می‌كند كه یا می تواند منجر به حصول نتیجه مطلوب؛ یعنی رشد سریع تر ماهی شود، یا ممكن است به نتیجه دلخواه منجر نشود (شكل 3)

در مثالی دیگر، افزایش دمای آب از 9 درجه سانتیگرد (48 فارنهایت) به 15 درجه سانتیگراد (59 فارنهایت) باعث تغییرات زیر در یك محیط قزل‌آلای رنگین كمان 100 گرمی می شود.

الف)‌‌- تغییرات مربوط به ماهی :

  1. یك افزایش 5/67% در میزان متابولیسم (نیاز اكسیژن)
  2. یك افزایش 8/97% در پتانسیل افزایش طول روزانه
  3. یك افزایش 7/66% در پتانسیل افزایش وزن روزانه
  4. یك افزایش 6/98% در پتانسیل تولید آمونیاك
  5. یك افزایش 1/33% در ظرفیت حمل اكسیژن

ب) تغییرات مربوط به آب :

  1. یك كاهش 8/12% در غلظت اكسیژن
  2. یك افزایش 8/58% در آمونیاك یونیزه محیطی
  3. یك افزایش 5/67% در اكسیژن محلول در خروجی آب

بنابراین، ظرفیت حمل اكسیژن استخر كه به حفظ محیط ماهی كمك می‌كند به میزان زیادی كاهش می یابد و گمان می رود برای سلامت ماهی مضر باشد؛ كه میزان این ضرر، وابسته به توده زنده اولیه موجوددر استخر است. یك روش كه فراوان مورد استفاده قرار می‌گیرد و احتمالاً موجب باز گردانیدن ظرفیت حمل اكسیژن به حالت اولیه می شود، افزایش جریان و رویز‌ش آب است كه خود، یك سری از تغییرات را در سیستم ایجاد می‌كند:

  1. ظرفیت زیست محیطی یك استخر افزایش می‌یابد.
  2. سرعت آب بیشتر می شود.
  3. صرف انرژی جهت شنای ماهی افزوده می شود.
  4. نیاز اكسیژن ماهی افزایش می‌یابد.
  5. ظرفیت زیست محیطی ماهی افزایش می یابد.

قیمت فایل فقط 23,400 تومان

خرید

برچسب ها : تکثیر پرورش ماهی قزل آلا , پرورش قزل آلا , ماهی , تکثیر ماهی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر