امروز: سه شنبه 29 اسفند 1402
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
دسته بندی صفحات
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

دانلود تحقیق مطالعه مکانیسم انتقال حرارت جوشش محلول های نمکی سولفات کلسیم

دانلود تحقیق مطالعه مکانیسم انتقال حرارت جوشش محلول های نمکی سولفات کلسیم دسته: شیمی
بازدید: 42 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 42 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 35

جوشش یكی از پدیده های مهم فیزیكی است كه در فرآیندهای صنعتی به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفته و می گیرد

قیمت فایل فقط 23,400 تومان

خرید

مقدمه:

 جوشش یكی از پدیده های مهم فیزیكی است كه در فرآیندهای صنعتی به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفته و می گیرد . در پدیده جوشش ، حضور حباب ها ،‌مایع در حال جوش و نیز سطح جامد حرارت دهنده به عنوان سه فاز گاز ، مایع ، و جامد ایجاد محیطی می كند كه از دیدگاه ترمو.دینامیك و نیز مكانیك سیالات ناهمگن خوانده می شود كه این نا همگنی موجب پیچیدگی های فوق العاده این مكانیسم با سایر مكانیسمهای انتقال حرارت ـ مانند هدایت و جابجایی می شود . در نتیجه ناهمگن بودن محیط انتقال حرارت جوشش ، مسیرمدل سازی ریاضی و شبیه سازی این پدیده و نتیجتا پیش بینی ضریب انتقال حرارت جوش با موانع متعددی مواجه شده است .

در فرآیند جوشش ، پیچیدگی حاصل از ناهمگنی محیط موجب می شود تا به دنبال پاسخ به هر مجهولی ، مجهول یا مجهولات دیگری متولد گردد . بر این اساس به نظر می رسد پدیده انتقال حرارت جوشش تا مدت های مدیدی به موازات سایر علوم مورد مطالعه و پژوهش های باقی بماند .

در فرآیند جوشش ، همزمانی مكانیسم های مختلف ، سبب بالا رفتن قابل ملاحضه ضریب انتقال حرارت جوشش د رمقایسه با دیگر مكانیسم های شناخته شده انتقال حرارت گردیده است . این فرآیند ها عبارتند از :

  • جابجایی اجباری
  • تبخیر لایه فیلم مایع اطراف حباب ها
  • انتقال حرارت توسط جذب گرمای لازم برای تبخیر سیال و تشكیل حباب [1]
  • میكروكنوكسیون در زیر سطح حباب های تشكیل شده

از این رو مكانیسم جوشش همواره به عنوان یك مكانیسم مناسب جهت انتقال بارهای حرارتی سنگین در بسیاری از فرآیندهای صنعتی مورد استفاده قرارگرفته و می گیرد . در اینجا می توان به راكتورهای اتمی ، دستگاههای تهویه و تبرید ، برج های جذب و تقطیر و همچنین دیگ های بخار به عنوان نمونه های متداولی از كاربرد فرآیند جوشش در مقیاس صنعتی اشاره نمود .

فرآیند انتقال حرارت جوشش مایعات خالص با سه مكانیسم مختلف توجیه می شود كه عبارتند از :

  • فرآیند های مكانكی
  • خواص شیمی ـ فیزیكی سطح جامد حرارت دهنده
  • هیدرودینامیك جریان چند فازی

دستگاه اندازه گیری ضریب انتقال حرارت جوشش استخری

این وسیله آزمایشگاهی از اجزاء مختلفی تشكیل شده است كه امكان اندازه گیری و ثبت ضریب انتقال حرارت در شرایط جابجایی آزاد و نیز جوش استخری را در گستره وسیعی از شارهای حرارتی تا 500000 واتبر متر مربع فراهم می كند . عنصراصلی آن یك دستگاه گرمكن الكتریكی استوانه ای است كهدر وضعیت افقی درون مخزن اصلی جوش تعبیه شده است و تولید حرارت می كند .

شار حرارتی q :

از آنجا كه گرمكن موجود در سیستم ، توان الكتریكی را به انرژی حرارتی تبدیل می كند، مقدار شار حرارتی را می توان به صورت زیر محاسبه كرد .

سطح انتقال حرارت ،‌A:

مقدار سطح انتقال حرارت توسط شركت سازنده گرمكن الكتریكی داده شده و مقدار آن معلوم است و نیازی به محاسبه ندارد .

دمای توده سیال TB :

دمای توده سیال را می توان با استفاده از یك دستگاه ترموكوپل ، اندازه گیری نمود . زوج سیم های خروجی از ترموكوپل به ترمینال های data acuiesition system متصل می شود كه این سیستم با لحاظ نمودن دمای محیط به كمك یك دستگاه ترمیستور ، دمای توده سیال را محاسبه می كند .

قیمت فایل فقط 23,400 تومان

خرید

برچسب ها : مطالعه مکانیسم انتقال حرارت جوشش , محلول های نمكی , سولفات كلسیم

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر