امروز: جمعه 10 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
دسته بندی صفحات
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

دانلود تحقیق كاربرد شبكه های عصبی مصنوعی در مهندسی رودخانه

دانلود تحقیق كاربرد شبكه های عصبی مصنوعی در مهندسی رودخانه دسته: معماری
بازدید: 53 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 42 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 32

تخلیه‌های صنعتی و پساب‌های كشاورزی به داخل سیستم آبزیان باعث می‌شود كه رسوبات كف توسط موادسمی آلوده شوند به همین ترتیب وقتی رژیم رودخانه تغییر می‌نماید این رسوبات آلوده به پایین دست رودخانه انتقال می‌یابند تخمین دبی این رسوبات آلوده گام اول به سوی بهبود سازی كیفیت آب می‌باشد

قیمت فایل فقط 23,400 تومان

خرید

رسوبات انتقالی توسط رودخانه‌ها مشكلات زیادی خصوصاً جهت بهره‌برداری از سدها و سازه‌های آبی به وجود می‌آورند. در ده‌های اخیر تحقیقات بزرگی برای درك مكانیسم انتقال رسوب در جریان‌های طبیعی صورت گرفته است.

تخلیه‌های صنعتی و پساب‌های كشاورزی به داخل سیستم آبزیان باعث می‌شود كه رسوبات كف توسط موادسمی آلوده شوند. به همین ترتیب وقتی رژیم رودخانه تغییر می‌نماید این رسوبات آلوده به پایین دست رودخانه انتقال می‌یابند. تخمین دبی این رسوبات آلوده گام اول به سوی بهبود سازی كیفیت آب می‌باشد.

طبق گزارشات، درحال حاضر، بسیاری از سدهای كشورمان، با مشكل رسوب و پرشدن پیش از موعد مخازن مواجه هستند از جمله گزارشی كه در مورد رسوبگذاری در سد سفید رود منتشر شده كه نشان می‌دهد كه در هفدهمین سال بهره برداری، رسوبات ورودی نزدیك به نیمی از حجم مخزن را اشغال كرده‌اند. در حالی كه مشاور این شد، عمر مفید آن را صد سال دانسته است.

همچنین سد شهید عباسپور كه تخمین اولیه برای رسوب آن 2 میلیون مترمكعب در سال بوده، در حالی كه نتایج هیدروگرافی در سال 1362 در مخزن این سد نشان می‌دهد كه درطی 7 سال اول بهره برداری از این سد سالیانه بطور متوسط 38 میلیون متر مكعب وارد مخزن شده است. بدیهی است كه افزایش پیش‌بینی میزان رسوب وارده به دریاچه می‌تواند از این خسارات جلوگیری به عمل آورد و تحقیق این امر بستگی زیادی به روشهای محاسباتی و وجود سنجشهای مناسب رودخانه‌ای دارد.

تا كنون معادلات زیادی برای تخمین میزان رسوب انتقالی رسوب انتقالی توسط رودخانه‌ها ارائه شده است كه همه آنها بر پایه قوانین تئوری دینامیك جریان و انتقال ذرات می‌باشد. آلونسوو نیبلینگ و فوستر در سال 1982 و یانگ در 1996 از بین دیگران، روشهای متعدد قراردادی را مقایسه نمود برای محاسبه دبی كل رسوب. بعضی از روشها كه روش غیرمستقیم نامیده شدند، شامل توابع انتقالی بر اساس تابع بار بستر اینشتین هستند كه بار رسوب كل از مجموع توابع بار معلق و بار بستر بدست می‌آید. مانند روش اصلاح شده اینشتین توسط كلبی و همبری (1955) و توفالتی (1969). روشهای مذكور این نكته را مدنظر قرار می‌دهند كه هیدرودینامیك هر حالت انتقال یكسان نیست اگر چه تمایز آشكار بین در حالت معلق و بستر نیز به آسانی ممكن نیست، كاربرد روشهای گفته شده از نظر تئوری نسبتاً كامل است اما ممكن است به نظر دشوار برسد.

روشهای دیگر كه روشهای مستقیم نامیده می‌شوند، بار رسوب كل را به طور مستقیم مشخص می‌كنند، بدون اختلاف قائل شدن بین دو حالت انتقال. بعضی از این روشها از مفهوم نیروی جریان ناشی می‌شوند. (كار جریان) مانند روش بگنولد (1966) و روش انگلند و هانسن (1967) كه بستگی به مفهوم نیرو و قوانین شبیه‌سازی برای بدست آوردن تابع انتقال رسوب دارد. روش آكرو وایت (1973) بر اساس مفهوم نیروی جریان، بگونولد و آنالیز ابعادی برای بیان تحرك و سرعت انتقال رسوب پایه‌ریزی شده‌اند. یانگ در سالهای 1972 و 73 یك مدل تحلیل نیرویی بكار برد و به نیروی جریان موجود در واحد وزن سیال برای انتقال رسوب تأكید كرد. ولیكانوف (1954) تابع انتقال را از تئوری نیروی ثقل استخراج كرد. روشهای دیگر از توابع انتقال دیگری پیروی می‌كنند، مثلاً چنگ و سیمونزو ریچاردسون (1967) بار كل را از مجموع بار بستر و معلق محاسبه نمودند. لارسن (1958) یك رابطه وابسته‌ای بین شرایط جریان و دبی رسوبی نتیجه توسعه داد. شن و هانگ (1972) یك معادله رگرسیون براساس داده‌های آزمایشگاهی استخراج كردند.

برانلی (1981) نیز آنالیز رگرسیون را برای بدست آوردن تابع بكار گرفت. ون راین (1984) بار كل را از مجموع بار بستر و متعلق محاسبه نمود. كریم و كندی (1990) آنالیز چند رگرسیونی غیرخطی را برای استخراج یك رابطه بین سرعت جریان، دبی رسوب و هندسه شكل بستر و ضریب اصطكاك رودخانه‌های فرسایشی بكار گرفت.

شامل 32 صفحه word
قابل ویرایش 

قیمت فایل فقط 23,400 تومان

خرید

برچسب ها : آنالیز رگرسیون , ضریب اصطكاك رودخانه های فرسایشی , سد شهید عباسپور , مشكل رسوب و پرشدن پیش از موعد مخازن

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر