امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
دسته بندی صفحات
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

دانلود افزایش کارایی رویه های بتنی با اجرای روکش اسفالتی 9 ص

دانلود افزایش کارایی رویه های بتنی با اجرای روکش اسفالتی 9 ص دسته: عمران
بازدید: 168 بار
فرمت فایل: zip
حجم فایل: 10 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 10

دانلود افزایش کارایی رویه های بتنی با اجرای روکش اسفالتی 9 ص تحقیق افزایش کارایی رویه های بتنی با اجرای روکش اسفالتی 9 ص مقاله افزایش کارایی رویه های بتنی با اجرای روکش اسفالتی 9 ص افزایش کارایی رویه های بتنی با اجرای روکش اسفالتی 9 ص

قیمت فایل فقط 13,000 تومان

خرید

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 10 صفحه

افزایش کارایی رویه های بتنی با اجرای روکش اسفالتی چکیده روسا زی مرکب به رو سازیی اطلاق می شود که در ان لایه دو رویه از جنس بتنو اسفالت تشکیل شده باشد .
بسته به اینکه لایه بتنی با لاتر قرارگیرد یا لایه اسفالتی نوعی طراحی و اجرای روسازی مرکب متفات با کیفیت خواهد بود ولی در متداول ترین نوع روسازی مرکب لایه آسفالتی با لاتر از لایه بتنی قرار می گیرد .
در این حالت عموما" یک لایه روسازی اسفالتی با کیفیت روی رو سازی بتنی قدیمی اجرا می شود وهدف ارتقای کیفیت سطح راه می باشد .
قبل از اجرای روسازی اسفالتی جدید اقداماتی روی دال بتنی انجام می شود چرا که جابه جا یی و تغییر شکل ها ی دال بتنی در اثر حرارت و تغییرات دما نی تواند باعث ترک خوردگی لایه اسفالتی گردد .
چند روش برای طراحی روسازی های مرکب وجود دارد .
اما انچه که امروز بیشتر مد نظر گرفته شود استفاده از مدل های سازه ای و روش های مکانیستیک برای تعیین رفتار و عکس العمل های سازهای است استفاده از این روش ها دید مناسب تری از رفتار روسازی را در اختیار پژوهشگران قرار می دهد 1- مقدمه روش های مرکب(سی پی) که به روسازی اطلاق می شود که شامل دو نوع روسازی.
یعنی اسفالتی به عنوان لایه انعطاف پذیر و روسازی بتنی به عنوان لایه صلببا شد در برخی موارد از ازیک لایه میلنی جدا کننده بین لایه های اسفالتی وبتنی استفاده می گردد استفاده از مصالح بتنی به عنوان لایه زیرین و در نقش لایه اساس و مصالح اسفالتی به عنوان رویه ترکیب متداولی است که ویژگی هایی همچون مقاومت و سطح هموار را ارئه کرده و بهره برداری از یک لایه روسازی ایده را ممکن می سازد استفاده از مصالحبتنی در نقش لایه ی رو یه و مصالح اسفالتی در نقش لایه اساس گزینه ای است که در صورت خرابی کامل لایه اسفالتی مقرون به صرفه است با توجه به هزینه اولیه بالای اجرای این نوع از روسازی ها ساخت انها به طور محدود صورت گرفته وبیشتر ربای معایب رو سازی بتنی موجود و به منظور ارتقای کیفیت سطح راه و تامین سرویس به صورت روکش اسفالتی بر روی روسازی های موجود به کار می رون 2-دلایل اجرای روسازی مرکب: از انجاییی که تاریخچه استفاده از روسازی های مرکب به سال های اخیر باز می کردد فقط برخی کشورها مزایا یک چنین را تجربه کردهاند .
در حال حاضر استفاده از روسازی مرکب به جاده های با ترافیک سنگین مانند بزرگراهها و شریان های اصلی متمرکز شده است عموما انتخاب روسازی تحت تاثیر یکی از عوامل زیر می باشد 1.
اجتناب از تعمیر و نگهداری درز اب بند در روسازی های بتنی یا به حداقل رساندن ان 2.
تعمیر یا ارتقای روسازی بتنی باسطح رو به زوال 3.
کاهش نفوذ اب ودر نتیجه بهتر شدن رفتار بلند مدت سازه رو سازی 4.
کاهش هزینه های اضافی در طول طرح برای مسئولانراه و استفاده کنندگان 3- مقاطع سازی: در صورت استفادهاز روکش اسفالتی بر روی روسازی بتنی موجود بخش عمده بار بری از طریق لایه بتنی انجام می شود از این رو می توان برای طراحی لایه بتنی از تئوری صف حات استفاده کرد اگر بتوان از تئوری صفحات به منظور تعیین تنش خمشی دال بتنی بهره جست در صورتی که محل بار چرخ در نزدیکی لبه یا درزها وارد شود می توان از تئوری لایه ها و یا صفحاتطراحی استفاده نمود .
روسازی می توان

قیمت فایل فقط 13,000 تومان

خرید

برچسب ها : دانلود افزایش کارایی رویه های بتنی با اجرای روکش اسفالتی 9 ص , تحقیق افزایش کارایی رویه های بتنی با اجرای روکش اسفالتی 9 ص , مقاله افزایش کارایی رویه های بتنی با اجرای روکش اسفالتی 9 ص , افزایش کارایی رویه های بتنی با اجرای روکش اسفالتی 9 ص

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر